Det sanna ljuset i tillvaron

Denna bok handlar om sådant som skapar obalans och balans i den moderna människans liv. Den moderna människan har allt mer hamnat i ett obalanserat tillstånd där vi låter bland annat rädsla, stress, egoism, materialism och skuld ta över våra liv.

Boken tar upp både de obalanser som vi har skapat men också vad som kan skapa balans i vårt liv, så att vi kan finna tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv både på individ- och samhällsnivå.

Vad innebär egentligen villkorslös kärlek, lycka, integritet, identitet, frihet och medvetenhet? Detta och mycket mer kommer denna bok behandla.

Boken innehåller reflektionsfrågor på varje kapitel så att alla kan reflektera utifrån sitt egna liv, utifrån den nivå och behov man själv har i livet. Boken är en handledning för oss för att finna en existentiell balans i livet, så att vi kan må bra med våra liv i vårt liv

Beställ bok genom webbshopen, min Facebook, mail cisscco@gmail.com eller fråga efter den i din lokala bokhandel och bibliotek.

Provläs bok http://media.wix.com/ugd/cea756_4ae553fe709540c29c4342354180e13f.pdf

Finns recention på bokus om ni vill veta vad nån annan tyckt om den

http://www.bokus.com/bok/9789198120608/det-sanna-ljuset-i-tillvaron-om-existentiell-balans-och-valbefinnande/

Några ord från läsare om boken

"Jag har haft Äran att träffa Författaren bakom denna mycket välskrivna bok, Cecilia Ekman! En härlig och varm tjej, som har en brinnande längtan efter att få förmedla Kärleksbudskap om Existentiella Balanser och Obalanser i Människors liv!

Hon har skrivit en Bok som betyder mycket i vårt Samhälle sv idag, Ett Samhälle där vi ju möter mycket Prestationskrav och Stress, Egoism, Begäret Efter Materiella saker osv.

Cecilia Ekman går i Boken Det Sanna Ljuset i Tillvaron på Djupet med Orsakerna till Våra Existentiella Balanser och Obalanser i våra liv!
Boken tar upp alltifrån Vad det är som kan orsaka många av våra Rädslor och får oss Stressade och Ångestfyllda, vad som får oss att Känna Skuld osv till Sex och Samlevnadsfrågor!
Frågor om Vad Sann Kärlek är tar hon också upp i Boken!

Det sistnämnda tyckte jag personligen var det mest intressanta kapitlet i Boken!
Hon ger väldigt bra Svar på de frågor som ställs i Boken! Man får verkligen Bra råd om hur man kan förbättra och ordna upp saker och ting som kan va fel i ens liv! Så finns det en rad reflektionsfrågor också till varje Kapitel vilket jag tycker är väldigt bra.

Boken är väldigt Pedagogisk ifrån ett Beteendevetenskapligt perspektiv!
Jag rekommenderar varmt denna Bok till Människor i olika åldrar som går och längtar efter att få svar på Existentiella frågor som rör Kärlek, Rädslor, Skuldkänslor och som lider av Stressrelaterade sjukdomar!
Denna Bok är som Bomull för Själen och vårt Psyke och kan ge oss Nycklar till att öppna Nya Dörrar som vi inte trodde fanns och som kan få oss i Balans och Må bra mentalt och psykiskt!"

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Boken "Det sanna ljuset i tillvaron" är en övergripande bok som tar upp diverse intressanta och djupgående ämnen som rör det mänskliga spektrat. Du kan läsa om allt ifrån hur vi värderar och ser på oss själva, vad som skapar vår känsla av eget värde, till reflektioner om varifrån känslan av inre tomhet kan uppstå och där människor söker fylla detta inre tomrum med arbete, materiella ting eller genom att leva ut sin sexualitet. Jag tycker att boken är mycket bra då den går på djupet och även tar upp själens sökande efter mening och hur spiritualitet kan vara en del av denna mening. Reflektionsfrågorna i slutet av varje kapitel fyller en givande funktion i att få mig som läsare att fundera kring de olika områdena, hur de berör mig personlighet och vad jag behöva tänka på för att kunna förändra och förbättra mitt eget liv."