Spunk kommer från Pippi långstrump och betyder en sak som ingen behöver men passar till allting. Att jag valt att kalla hemsidan för detta är för att jag vill förmedla sådant som berör många områden i livet som bla. min kunskap, visdom och spiritualism sånt som på något viss berör dig utan att du kanske märker det i ditt liv. Upplysning är något som får ett samhälle att komma framåt likväl som psykisk välmående och glittrande trevliga tavlor och finna sig själv och sin egen lycka. 

I grunden är jag utbildad beteendevetare, men är också en medial och konstnärlig typ. För mer om mig kolla fliken om mig.

Mina intressen, erfarenhet, kunskap och utbildning blandar jag med sådant som är aktuellt i mitt liv eller utifrån samhället och därför har hemsidan olika inriktningar och kommer att heta "ciscis existentiella tillvaro" som samlingsnamn.

Här finns sådant som berör kärlek, spirituellt varande, porr, äventyr, livet, psykologi och min bok som handlar om folkhälsa, psykologi och personlig utveckling samt tavlor och kristaller, tavlor i abstrakta och färgstarka energier. 

Provläs bok

http://media.wix.com/ugd/cea756_4ae553fe709540c29c4342354180e13f.pdf

Läs gärna min blogg på 

 http://nouw.com/ceciliaekman 

Sugen på min konst eller bok kolla länkarna på sidan för mer information. 

Erbjuder coaching i personlig utveckling samt föreläser om att älska sig själv

Hi

On this site you will find a litle bit of evreything, but the part who is in english get is my art site. http://www.spunk767.com/434332048        There you find art in acrylic, and information about my art.